Spring til indhold

Attraktivt og charmerende bykvarter

209 nyopførte lejeboliger i den charmerende og unikke bebyggelse Augustshave. Bebyggelsen er opført i klassiske røde mursten, og er opkaldt efter proprietær og politiker, Otto August la Cour (1796-1860), som byggede gården Katrinebjerg, som hele området er opkaldt efter.
Den nye bebyggelse ligger på hjørnet af Rødkløvervej og Kathrinebjergvej lige på skællet, hvor Aarhus C bliver til Aarhus N. Du får en af de bedste beliggenheder i byen, med Aarhus Universitet som nærmeste nabo og kort afstand til midtbyen og alle dens tilbud.
Augustshave er opført som syv karréblokke, der danner et fantastisk smukt, rekreativt og grønt gårdmiljø som det samlende punkt i midten af bebyggelsen. I de 209 lejeboliger finder du lejligheder i varierende størrelse, fra 1-værelses lejligheder på 39 m2. og op til 4-værelses lejligheder på 102 m2.
Hvis en af de nye lejligheder i Augustshave lyder som noget for dig, så deltag i vores åbent hus-arrangement og oplev prøveboligen.

Bo bynært – lige ved hverdagens faciliteter og med byens grønne oaser som Vennelystparken, blot få hundrede meter fra din lejlighed.

EDC Projekt Poul Erik Bech

Unik beliggenhed tæt på byens faciliteter

Augustshave har en yderst attraktiv beliggenhed, med Aarhus Universitet og Katrinebjerg Campus som nærmeste nabo. Beliggenheden gør Augustshave til det oplagte valg for såvel studerende, som enlige, par og børnefamilier, der vil bo i et spændende og innovativt boligområde tæt på uddannelsesinstitutioner og midtbyen.
Du kan hurtigt komme til Skejby erhvervsområde og motorvejsnettet, og ønsker du at nyde det grønne byliv helt centralt i Aarhus, ligger Botanisk Have og Vennelystparken blot få hundrede meter fra din nye lejlighed.