Spring til indhold

Gode planløsninger og stilrene lejligheder

Moderne lejeboliger, der passer til dit behov

Augustshave består af 209 lejeboliger, fordelt på syv karréer. For at kunne imødekomme den efterspørgsel, der er på lejeboliger fra såvel studerende som enlige, par og børnefamilier, er lejlighederne opført som 1- 4-værelses boliger i varierende størrelse og med forskellig rumfordeling.

Det betyder, at du altid vil kunne finde en lejebolig, der passer til dig og dine behov.
De rummelige lejligheder er holdt i lyse nuancer, med smukke gulve og store vinduespartier, der sikrer dig et perfekt lysindfald året rundt.

I lejlighedernes hjerte finder du det centrale alrum indeholdende et stilrent HTH-køkken med minimalistiske detaljer som grebsfri låger og et-grebs armatur ved vasken. Køkkenet er derudover udstyret med alt i hårde hvidevarer, fra integreret køle-fryseskab til ovn, induktionskogeplade og opvaskemaskine. Det rummelige badeværelse er ligeledes holdt i lyse nuancer, bruseniche med praktiske klinker, grebsfri skabe, væghængt toilet og en vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

Der er elevatorer i alle opgange, og har du bil, kan du leje en privat parkeringsplads i den tilhørende parkeringskælder.

Lyse og moderne lejligheder, hvor livskvalitet er i fokus

Augustshave er tegnet af Aart Architects, der arbejder dedikeret på at lave moderne arkitektur med målbar og mærkbar effekt. Arkitekturen er stærkt forankret i den nordiske tradition, og gennem den effektbaserede tilgang er der arbejdet med lys, skala, materialer og kontekst for at berige området og for at skabe de bedste arkitektoniske rammer for beboerne.

Der er lagt vægt på, at der skal være en bolig til alle, uanset hvor i livet du er som lejer – om du er ung studerende, midt i livet eller vil nyde dit livs efterår med storbyens mange muligheder behageligt tæt på.

Det charmerende gårdmiljø i bebyggelsens midte er skabt for at samle beboerne i Augustshave, og tilbyder et helt unikt miljø med et åbent og lyst uderum, hvor du kan slappe af og nyde udelivet. Med gårdmiljøet finder du de perfekte rammer, både for uformelle møder med naboen, hyggelige fællesspisninger og børnenes leg.